Vi presenterar vår styrelse!

av | maj 25, 2021 | Nyheter, Organisation | 0 Kommentarer

En förening består inte bara av ett gäng spelare och ledare. Hylte/Halmstad Volleybollklubb har så klart en stark styrelse som håller i årorna.

Hylte/Halmstads ordförande, Mårten Johansson, var tidigt ute med att spela volleyboll. Redan i högstadiet var han med i Örnaskolans skollag vilka då blev tvåa i Sveriges skolturnering. Vi som samtidigt gick på Örnaskolan i Hyltebruk, kommer också ihåg att just Mårtens namn ofta stod överst på resultatlistorna efter skolans idrottsdagar. Mårten var dessutom en av spelarna i laget som tog Hylte Volley upp i Elitserien 1988.

Rollen som sportchef har Mårten haft sedan många år tillbaka men 2019 tog han även över rodret som ordförande i klubben. Under pandemin har styrelsemötena skett via Teams där alla kunnat sitta hemifrån och delta. En modernisering som varit nödvändig i dessa tider. Men eftersom han driver ett stort företag, Depend Cosmetic AB, räds han inte för nya utmaningar utan hellre manar han på sina medarbetare så allt fungerar bra.

När vår ordförande inte sysslar med volleyboll trivs han bäst hemma på gården. Helst tillsammans med sina nära och kära. Dock förstår vi att det gärna pratas volleyboll när alla är samlade och det är inte så konstigt! Både dottern Emma och sonen Johan har gjort succé på Hylte/Halmstads planhalva och medaljer har det blivit.
Men han umgås gärna med sina goda vänner som funnits där ända sen skoltiden. När Mårten vill ta en lugn stund för sig själv, ger han sig gärna ut i båten för att fiska. Vad är mer lugnande än att sitta på en båt och lyssna på vattnet och njuta av stunden. Vi hoppas det blir en bra sommar med mycket fiske och säger rent ut “skitfiske på dig”! (För er som inte vet, betyder det lycka i fisket!)

Almir, Pedro och Mårten då båda SM-Gulden var i hamn!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

Idag hade klubben ett hedersuppdrag: Att ansvara för att samarbetspartnerns HFAB:s hyresgäster får en rolig och aktiv dag i Solrosparken på Vallås! Två ungdomsledare, Nova och Samuel, höll i dagen med uppvärmning, teknikövningar och avslutande spel med många skratt. Ca 30 barn var med och fick känna på volleyboll som är en underbar sport, det är ju bara en boll och ett snöre som behövs! Varför krångla till det?! Förhoppningsvis kommer flera av dem att börja träna i klubben under hösten!Tack till HFAB:s unga trevliga sommaranställda som stöttade under dagen! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Ett härligt gäng träffas i Torups Idrottshall.Gå in på hemsidan och se om tiderna passar ditt barn att vara med när vi har roligt ❤️🖤❤️#hyltekommun #brabostad#volleyvågen ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]