Två liberos, en kom tillbaka och en skolades om, vilken succé det blev!

av | maj 4, 2021 | Elit, Nyheter | 0 Kommentarer

Killarna med tröja i en annan färg än övriga spelare, det är våra libero och glöm för allt i världen inte av att se deras action på plan. Ni kommer slås av beundran över alla dessa kvicka räddningar på plan.

Nils Åkerman, vilket perfekt tillfälle du valde att återkomma till Hylte/Halmstad och vilken succé du gjorde med en ny roll i laget.
Sedan Nils lämnade oss förra gången har vi följt honom och i vinter sett hur han utvecklats till en fulländad libero. Dessutom med en otrolig glädje och kärlek till sporten. Du har vrålat ut din glädje och du har stöttat alla i och runt om i laget med din otroliga utstrålning.
Du har verkligen en publikfriande spelstil och det är så synd att alla inte fått se dig på nära håll i år.
Sen har du ibland också fått oss att sätta andan i halsen vid dina enorma räddningar. Du springer ner våra reklamskyltar och dundrar rätt in i stolarna bakom. Sen att du också hinner komma tillbaka in på plan för att göra en ny räddning, det är imponerande och mycket underhållande.

Arno Slipac är vår vänsterspiker som varierat sitt spel och nu också agerat som libero. Arno har alltid haft en grym servemottagning och defense och när vi nu i år behövde ha förstärkning på libero-positionen var Arno snabb att hoppa in.
Detta har verkligen varit bra då Arno är grym på att läsa spelet och som libero är han lika snabb som han är som spiker.
Snabb i benen och med ett fantastiskt sätt har han plockat upp bollar i försvaret. Han är en härlig lagkamrat både när han spelar som vid träningarna.

Bilden överst tagen av Robin Nylén

Bilderna nedan är tagna av Jonas Backlund, Halmstadsport och du hittar fler bilder HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Tyvärr tog det stopp mot Nederländerna men vilka tjejer till landslag Sverige har.Som ni har presenterat oss och nu har ni satt er bland Europas topp 8☀️✨✨😀🇸🇪🇸🇪Stort grattis till en enorm prestation! Lilly och Hanna! Vilket år ni har haft ❤️🖤🏐💙💛 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Kl. 16.30 bänkar vi oss framför tvn och hejar på våra landslagstjejer och ett särskilt hejarop till Lilly Topic och Hanna Hellvig ❤️🖤Snart möter Sverige Nederländerna som rankas som sjua i världen.💙💛🏐🇸🇪🇳🇱NEDERLÄNDERNA vs SVERIGE🇸🇪🏐Kvartsfinal • EM 2021🕢Ti 31 aug kl 16:30📺SVT1/Play📻SR P4Spelarfoto: Robert Boman#SvenskVolleyboll | www.volleyboll.se#EuroVolleyW #EuropeanVolleyball #volleyball European Volleyball ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]