Passarna i laget med mycket fysik!

av | maj 6, 2021 | Elit, Nyheter | 0 Kommentarer

Det viktigaste för passaren är att se till att skapa bra lägen för killarna runt omkring. Det handlar inte bara om att göra ett bra pass utan även ha koll på motståndarna på andra sidan nät.

Fredrik Holgersson är passaren som alltid levererar så även denna säsong. Lika säkert som tidigare har han också i år hanterat sina bollar. Fredrik är passaren med bra fysik och utomordentlig på att läsa spelet och till vem han ska fördela sina pass.
Dessutom är han grymt gillad av laget och lyckas ofta vända en match liksom att han många gånger blockar ner motståndarnas spikers. Då jublar hela laget och för motståndarna blir det ett snabbt slut.

Maciej Madej har oftast varit förstapassare denna säsong och kom till oss ifrån Polen i augusti. Han har under denna säsong utvecklats enormt mycket han är också en kille med mycket spänst och mycket fysik. Man ser det inte minst vid hans otroligt grymma servar, med dem kan han slå ihjäl nästan vad som helst känns det som.
Men Maciej är passaren som alltid tagit tillvara på tillfällen då han kan döda en boll istället för att passa den vidare i laget. Han är även killen som tillsammans med sina lagkompisar har uttryckt sin glädje otroligt mycket, precis som en publik önskar att få se.

Bilder är tagna av Jonas Backlund, Halmstadsport och ni hittar fler HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Tyvärr tog det stopp mot Nederländerna men vilka tjejer till landslag Sverige har.Som ni har presenterat oss och nu har ni satt er bland Europas topp 8☀️✨✨😀🇸🇪🇸🇪Stort grattis till en enorm prestation! Lilly och Hanna! Vilket år ni har haft ❤️🖤🏐💙💛 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Kl. 16.30 bänkar vi oss framför tvn och hejar på våra landslagstjejer och ett särskilt hejarop till Lilly Topic och Hanna Hellvig ❤️🖤Snart möter Sverige Nederländerna som rankas som sjua i världen.💙💛🏐🇸🇪🇳🇱NEDERLÄNDERNA vs SVERIGE🇸🇪🏐Kvartsfinal • EM 2021🕢Ti 31 aug kl 16:30📺SVT1/Play📻SR P4Spelarfoto: Robert Boman#SvenskVolleyboll | www.volleyboll.se#EuroVolleyW #EuropeanVolleyball #volleyball European Volleyball ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]