Passarna hos tjejerna visste vart skåpet skulle stå!

av | maj 5, 2021 | Elit, Nyheter | 0 Kommentarer

Passaren är ryggraden i spelet och fattar beslut om vem som får bollen när. Hon passar bollen oftast på den andra kontakten och levererar den till sina spikers. Hon måste kunna ta in mycket information på en gång och fatta bra beslut på en sekund.

Clarisa Sagardia vilken enorm passare hon varit i årets Guldlag. På ett “enkelt” och smart sätt har hon fördelat passen till sina spelare. Utan att för tydligt visa motståndarna vart bollen är på väg.
Clarisa hade innan hon kom till oss spelat både OS och VM för sitt hemland Argentina och vi visste att detta skulle bli hennes sista säsong som hon tänkte spela som proffs. Detta har hon hanterat hur säkert som helst. Hon har tagit hand om sina medspelare på ett härligt sätt och alltid varit den där stabila, säkra och omväxlande passaren man bara kan ha i ett önskelag.
När hon sen delade ut Guldmedaljerna till sina medspelare började hon inte med att ta sin egen medalj först. Nä, så klart såg hon till att alla andra fick sin bricka först. En stor ledare med en enorm lagkänsla!

Elin Andersson kom in som passare efter nyår då vår andra-passare Tyra Areskoug begav sig utomlands för Collagevolleyboll i U.S.A. Där hade vi väldigt tur då Elin hörde av sig till oss då hon skulle studera i Halmstad. Efter att ha spelat i div 1 i Göteborg ville hon nu steppa upp i vårt elitlag och där togs hon emot med öppna armar, både av tränare och lagspelare.
Elin kommer från Gislaved och blir bara bättre och bättre sig. Hon spelade inte hela matcher men var en mycket bra tjej att ha tillgång till vid de tillfälle som behövts. Dessutom visar hon upp sin sida som en positiv och glad lagkompis för alla i sitt lag.

Bilder är tagna av Jonas Backlund, Halmstadsport och ni hittar fler HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Tyvärr tog det stopp mot Nederländerna men vilka tjejer till landslag Sverige har.Som ni har presenterat oss och nu har ni satt er bland Europas topp 8☀️✨✨😀🇸🇪🇸🇪Stort grattis till en enorm prestation! Lilly och Hanna! Vilket år ni har haft ❤️🖤🏐💙💛 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Kl. 16.30 bänkar vi oss framför tvn och hejar på våra landslagstjejer och ett särskilt hejarop till Lilly Topic och Hanna Hellvig ❤️🖤Snart möter Sverige Nederländerna som rankas som sjua i världen.💙💛🏐🇸🇪🇳🇱NEDERLÄNDERNA vs SVERIGE🇸🇪🏐Kvartsfinal • EM 2021🕢Ti 31 aug kl 16:30📺SVT1/Play📻SR P4Spelarfoto: Robert Boman#SvenskVolleyboll | www.volleyboll.se#EuroVolleyW #EuropeanVolleyball #volleyball European Volleyball ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]