Mats På Höjden, en supporter som hörs

av | apr 12, 2021 | Barn & Ungdom, Nyheter | 0 Kommentarer

Det är inte utan att vi i Hylte/Halmstad Volleybollklubb är oerhört tacksamma för vår ständigt bevakande supporter Mats “På Höjden” Helge. Säkert en av de absolut största supportrarna i Sverige!

Som skribent har jag nöjet att i normala fall samåka med Mats till de flesta matcher. Ja så gott som alla hemmamatcher, men vi åker ofta både till bortamatcher och andra volleybollmatcher runt om i södra Sverige. Det är alltid intressanta diskussioner i bilen, både dit och hem, Mats har en särdeles förmåga att kunna sätta ord på vad som gick bra och kanske ibland, vad som gick mindre bra. Dessutom är Mats den första att jubla vid ett ruggigt bra spel. Även om han håller på just det laget eller inte. Jag tror nog nu att ni alla vet vem mannen är, han som älskar sin skog och älskar sin volleyboll, om inte så hör ni hans bjällra.

Hej Mats! Hur har du det nu dagen efter denna helg som gav 2 underbara segrar för våra lag?
Åh det var en härlig natts sömn och killarna fick en tung seger! Tjejerna är på G igen och det finns utrymme för båda lag att höja nivån.

Du har ju gjort en helt otrolig sak nu efter jul! Ett fantastiskt initiativ av en man som du som brinner för sporten, speciellt nu i dessa tider där vi alla kämpar. Så även du!
Det är helt underbart att se klubbens unga spelare växa och bli BRA kuggar i H/H Volley-lagen = samhällsbygge!!! Detta gillar jag otroligt och ger nu en summa pengar till MINA 3 KLUBBAR: Värnamo, min första och Gislaved min sista, och självklart Hylte/Halmstad som är från min hembygd Unnaryd. Alla får 5000:- till sin barn & ungdomsverksamhet. * GO FOR IT alla volleykids!

Men hur kommer det sig att du är en sån stor supporter, vad betyder sporten för dig och när du spelade, vilken position hade du då?
Nu på 54:e året inom volleybollsporten är det lika kul att vara supporter som tidigare spelare och ja jag spelade center. Som skogsbonde odlar vi upp nya åkrar och hugger ner dålig älgskadad skog & granskog. Vi samlade en hel lastbil full med buntat granris och körde detta till kyrkorna i Halmstad före jul. Det vi fick in på sålt granris är det jag nu skänker till 3 klubbar.

Att Mats har ett stort engagemang i allt han gör, det är bara förnamnet. Om ni är intresserade av att läsa mer; googla på Mats Helge stormen Gudrun och eluppror.

Tack Mats! Vi är så tacksamma för vad du gör. Alltid starkt hejande på våra lag, köper blommor och godis till alla och ikväll sitter vi vid våra skärmar och hejar på våra killar som spelar semifinal 2 uppe i Sollentuna!!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Tyvärr tog det stopp mot Nederländerna men vilka tjejer till landslag Sverige har.Som ni har presenterat oss och nu har ni satt er bland Europas topp 8☀️✨✨😀🇸🇪🇸🇪Stort grattis till en enorm prestation! Lilly och Hanna! Vilket år ni har haft ❤️🖤🏐💙💛 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Kl. 16.30 bänkar vi oss framför tvn och hejar på våra landslagstjejer och ett särskilt hejarop till Lilly Topic och Hanna Hellvig ❤️🖤Snart möter Sverige Nederländerna som rankas som sjua i världen.💙💛🏐🇸🇪🇳🇱NEDERLÄNDERNA vs SVERIGE🇸🇪🏐Kvartsfinal • EM 2021🕢Ti 31 aug kl 16:30📺SVT1/Play📻SR P4Spelarfoto: Robert Boman#SvenskVolleyboll | www.volleyboll.se#EuroVolleyW #EuropeanVolleyball #volleyball European Volleyball ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]