Leif Nilsson                                 070 836 47 15                               leif.nilsson@hhvolley.se     

Lars Andersson                           076 060 61 67                              laan@bilmansson.com

Monika Malmberg                       073 622 82 54                              monika.malmberg@hotmail.se

Samuel Grahn                            072 322 81 70                              samuel.grahn@halmstad.se

Mårten Johansson                     070 811 94 35                              mårten.johansson@depend.se

HYLTE/HALMSTAD VOLLEY Bollklubb erbjuder flera olika alternativ och möjligheter till företag. Vi har ett brett utbud som vi tror Du kan hitta något som kan vara intressant för Dig. Inte bara lokala företag utan också nationella och multinationella företag ser oss som ett vinn-vinn-alternativ till en rimlig kostnad.

Du kan bli partner till oss på många sätt. Vårt mål är, oavsett företag eller engagemang, att ALLA ska vara nöjda och känna sig omhändertagna. HYLTE/HALMSTAD VOLLEY Bollklubb är ett av Sveriges starkaste varumärken i volleyboll som präglas av omtanke, engagemang, lojalitet, framgång, historia och långsiktighet. Vi är ett nav i regionens samhällsbyggande med en stor ungdomsverksamhet. En bra plattform för att bygga relationer i vårt företagsnätverk UPPSNACK. Vi ser alltid fram emot nya säsonger med mer publik på våra läktare, de som följer våra webbsändningar och flera nöjda partners. Du är välkommen till oss!

Vill Du veta mer kontakta leif.nilsson@hhvolley.se eller någon annan i marknads- och sponsorsektorn, vi pratar gärna samarbetsavtal med dig.