Mannen som mest syns i kiosken

av | maj 30, 2021 | Nyheter, Organisation | 0 Kommentarer

Har ni nån gång köpt kaffe eller korv i kiosken under våra matcher, då har ni säkert stött på nästa styrelseledamot i klubben.

Sten-Harald Söderström är mannen med arbetsbyxorna på hela tiden före, under och efter varje match. Men ni blir lurade ifall ni tror det är en av vaktmästarna i Halmstad Arena som kommer gående. Nä, nä han har tidigare jobbat på Högskolan i Halmstad både som ingengör, tekniker och arkitekt och han är ett snille på många sätt. Vill du ha någon som fixar en domarstol som är felkontruerad vid tillverkning!, fråga S-H, han har lösningen. Eller varför inte be honom rita om högskolans vissa delar, det fixar han också

Ja, faktiskt på det mesta är Sten-Harald den som kan fixa nästan allt som man behöver. Varför inte klura ut hur man ska kunna få in fler volleybollplaner i Halmstad Arenas stora hall, eller koka korven till våra matcher. Han har kontakt med alla människor känns det som och om vi ringer, exempelvis, Högskolehallen för att boka matchtid och nämner Sten-Harald, får vi oftast svaret –Ja han var här i morse och tränade!

Sten-Harald är Halmstadbon som har finländskt ursprung. Att han hamnade i Halmstad är vi glada för. Man har alltid roligt när man pratar med Sten-Harald och han skämtar som en sann Göteborgare. Så många skratt blir det under en säsong. Denna säsong då vi inte har haft kaffeförsäljning har Sten-Harald skött streamingen ifrån Halmstad Arena.

Det kanske mest anonyma med Sten-Harald, förutom alla hans utbildningar, och som inte många känner till inom volleybollen är bland annat hans sångröst. Sten-Harald är en sann sångfågel som har sitt stora intresse i Kammarkören, i vilken han sjunger i. Dessutom spelar han både gitarr och piano.

En annan sak som Sten-Harald brinner för är “hans” Science Safari i Halmstad. Detta driver han ideellt med ett gäng kunnigt folk. Den ideella föreningen Science Safari arbetar med att försöka öka intresset för naturvetenskap och teknik bland allmänheten på ett lustfyllt sätt. På deras hemsida finns detta att läsa mer om och dessutom om Månbilen de byggde för ett tag sedan. En kopia av NASA:s månbil, byggd i skala 1:2, med hjälm med Intercom för astronautföraren, dessutom med inbyggd 1,2 sekunders fördröjning, precis som den riktiga kommunikationen mellan jorden och månen.

Läs gärna mer om detta HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

[youtube-feed]