MÅNDAG 18 APRIL i HALMSTAD ARENA

av | apr 13, 2022 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Det är då vi behöver dig på läktaren. Välkommen till Halmstad Arena och heja fram våra härliga elitlag.


Visste du att vi har 26 stycken härliga spelare som bor i Halmstad med omnejd. De spelar, tränar, jobbar eller kanske så studerar de vid Halmstad Högskola eller i Göteborg.

Kolla särskilt på våra två tjejer och två killar som har en annorlunda färg på sina tröjor när de spelar. De arbetar grymt med att rädda bollar som annars lätt hade studsat rakt ner i marken och då blir det ett poäng till motståndarna. Du glömmer väl inte bort att kolla deras minspel! De är fantastiska energihöjare!

Titta extra på våra kantspelare som briljerar i sina anfall. Ja, vi har faktiskt spelaren som för några år sedan var en av världens absolut bästa spelare. Du hörde rätt! Killen har vunnit Champion League och dessutom blivit MVP i finalmatchen! Världens bästa spelare! Han kommer från Hylte/Halmstad Volley.

Se vår isländska spelare med energi som ett vulkanutbrott. Hon är alltid redo och alltid beredd att offra sig för bollarna. Hon vrålar och skrattar allt emellanåt. Kolla hennes samspel med tjejerna på andra sidan. De med otrolig spets i sina anfall som brassar på med tryck så man tror arenan spricker efter ett utomordentligt pass. När vi ändå talar om tryck!!! Kolla killen från syd som får anfallen att explodera i herrlaget, tillsammans med brassen som inte märks förrän han smäller till efter ett helt perfekt pass från någon av våra otroligt säkra passare. Därtill killen med fantastisk servemottagning och en spänst utan dess like.

Därtill kommer våra spelare som finns i mitten vid nätkanten. Säg den som kommer förbi deras händer i anfallen från bortalaget. Det är de som hindrar motståndarnas anfall, de som bara smäller till bollen som kommer för nära nät på andra sidan. Oftast de som är lite längre och snabbare framme vid nät.

Glöm heller inte bort att studera våra fantastiska coacher, de som tränar, planerar och sliter för att tjejerna och killarna ska få ut absolut det bästa av vad de kan. Vi skulle kunna skriva ännu mer om våra härliga spelare och ledare men vi låter dig ta reda på resten själv.

Låter det intressant??? Kom bara kom och ni kommer inte bli besvikna. Det är högt tempo på varje boll och det kommer inte bli en lugn dag på jobbet för våra spelare!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

[youtube-feed]