Killarnas vänster var inte sämre!

av | maj 2, 2021 | Elit, Nyheter | 0 Kommentarer

Att ha en bra vänsterkant är både vinstgivande och tryggt, speciellt om servemottagningen sitter för att få till bra anfall.

Rasmus Collin är Hylte-killen som uppfostrats i klubben och har gjort mycket framsteg under säsongen. Dessutom har han tidigare spelat som libero vilket gett honom en grym defense. Han är dessutom en kille med mycket spänst och välplacerade anfall.
Kanske inte den spelare som hörs mest på plan men när han sätter sina snabba spikes, hinner inte motståndarna med att sätta upp blocket.

Jakob Tegenrot kom till klubben förra säsongen. Han har ett speciellt häng när han anfaller och det är grymt roligt att se Jakob spela. Han pressar verkligen fram det yttersta av sin kraft när han anfaller. Inte minst från baklinjen där han ofta får till sina hårda anfall.
Dessutom har han en spänst utan dess like och är riktigt snabb när han anfaller. Han är också spelaren som hinner ta emot serven, samtidigt som han får till perfekta upplägg till passaren som sedan snabbt returnerar passet till Jakob som smäller ner bollen på motståndarsidans plan.
En grym spelare som bara blir bättre och bättre ju mer han spelar.

Michael Michelau kom till oss i höstas och han har verkligen levererat. Med sin kraftfulla serve har han vänt matcher och pressat bak sina motståndare. Dessutom har han under säsongen som gått levererat enhandsblock, bakåtanfall och mycket mer som är fantastiskt kul för publiken att se.
Michael är en lång spelare som har en stor räckvidd, det känns som att han har nätkanten i maghöjd när han blockar eller anfaller och han når verkligen bollarna som verkar vara på väg utanför hans rymd.
Han har också ett enormt stort spektrum av glädje som han med glimten i ögat visar upp efter vunna matcher/bollar och han gillar även att spexa på plan utan att förlora fokus. Helst tillsammans med sina medspelare.

Peter Lundgren kom in i klubben efter jul när vi hade lite småskador på spelare. Med sin hårda serve och sina grymma anfall har han starkt bidragit till årets guldbucklor. Han spelar med stort fokus och snabba anfall. Det syntes inte heller som han hade tappat något under den tid han inte tränade så mycket.
Men nu har Peter, efter 12 år i elitserien och som utlandsproffs, äntligen fått sitt SM-Guld i inomhusvolleyboll.
Det var många glada, rörande och lättade kommentarer Peter utbrast efter matchbollen var nerblockad och guldet var i hamn. Peter kommer i sommar spela Beachvolleyboll tillsammans med Jakob Tegenrot och vi önskar dem stort Lycka till!

Bilderna är tagna av Jonas Backlund, Halmstadsport och du hittar fler bilder HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

3 days ago

Hylte/Halmstad Volley
Sommaraktiviteter i sol och blåst på Norra Industrigatan i Hyltebruk! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Passa på att träna volleyboll i sommar. För barn och ungdomar mellan 6 - 14 år finns detta både i Torup och i Hyltebruk! ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]