En vänsterkant som gjorde succé!

av | maj 1, 2021 | Elit, Nyheter | 0 Kommentarer

Vänsterspikern har som ansvar, inte bara att anfalla, även att vara grym i servemottagning. Naturligtvis spelar hen normalt på vänstersidan av nätet.

Esther Evans är tjejen som för ett par år sedan som ofta fick svara på frågan efter en match; Hur gammal är du egentligen?!! Detta av stora spelare från andra klubbar som imponerades av hennes grymma anfall. Esther gör ingen besviken, hon är med i laget och tar ett stort ansvar både vid träning och vid matcher.
Hennes anfall är snabba, välplacerade och tunga och hon har utvecklats mycket denna säsong.
Esther sprider också mycket glädje omkring sig både i laget och bland oss funktionärer. Detta gör det alltid lite extra kul att hjälpa till under matcherna.

Hanna Hellvig kom in i laget som en urkraft med en högerslägga utan dess like. Säkert en av de absolut bästa vänsterspelare som skådats i Sverige på länge och hon slår de flesta bollarna bra mycket högre än vad blocket på motståndarnas sida klarar av att sätta upp. Hon har också haft en riktigt bra servemottagning och det är inte många gånger hon har missat ett mottag.
Hanna är väl inte den som setts vråla ut sin glädje eller frustration mest i laget, men i slutspelet klev lejonet i Hanna fram. Vilken enorm glädje hon har visat och en ren slutspelsspelare är hon verkligen. Exakt så som man ska vara för att få ett slutspel att gå hela vägen!
Hanna blev invald i årets Dream Team och vem skulle inte valt in henne! Visst blev hon också vald till Årets spelare och det är något hon verkligen förtjänat!

Ellen Amaral med ursprung ifrån Brasilien är också en tjej med tungt anfall. Hon slår oftast rakt igenom blocket som motståndarna sätter upp men oftast hinner de inte med. Ellen är otroligt snabb i sina anfall och har dessutom en ruggigt bra defense. Hon arbetar hårt i försvar och är snabbt uppe till anfall efter en servemottagning.
Hon har också varit en stor trygghet i laget då hennes mottag oftast varit perfekt.
Ellen var också nominerad till årets spelare men förlorade den knappt mot H/H:s Hanna Hellvig.

Sanna Madestam är en tjej som kom in ibland i laget. Endast 14 år gammal och en tjej som kommer synas mer av i framtiden. Hög spänst och slår hårt! Det är bara att vara beredd på när hon dyker upp nästa gång!
Sanna har varit med några matcher men tillhör just nu Damer B.

Bilderna är tagna av Jonas Backlund, Halmstadsport och du hittar resten HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

3 days ago

Hylte/Halmstad Volley
Sommaraktiviteter i sol och blåst på Norra Industrigatan i Hyltebruk! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Passa på att träna volleyboll i sommar. För barn och ungdomar mellan 6 - 14 år finns detta både i Torup och i Hyltebruk! ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]