En match med mycket power

av | okt 10, 2021 | Elit, Nyheter | 0 Kommentarer

Floby kom på besök i Örnahallen och för Hylte/Halmstad Volleybollklubbs herrar, blev det en riktigt bra genomkörare.

Floby som förra året kom tillbaka till Elitserien, efter varit borta därifrån i säkert 10-15 år, har i år satsat på långa spelare med mycket power i sina anfall. Direkt i första set visade Floby upp ett starkt tryck i serven och H/H:s servemottagare fick jobba på bra på sina positioner för att passare Nemanja Vidovic skulle få bra upplägg för fortsatt spel. Men hemmakillarna, som nog blev tagna på sängen lite över Flobys intensitet, kontrade tillbaka och Jovan Delic var helt suberb i sina explosiva anfall och serve. Första sets senare del, studsade H/H upp ännu några snäpp till och man vinner med 25-19.

Därefter är det två set där Floby slår hårt på alla möjliga lägen, som ibland går igenom H/H:s försvar men ibland även stoppas enkelt av Flobys misstag. Just i set två har båda lag chans att avgöra setet ett flertal gånger men som i hela matchen är det Hylte/Halmstads herrar som behåller lugnet, kylan och koncentrationen bäst när det verkligen gäller.

Head Coach Almir Ljutovac valde också att vila några spelare i gårdagens match och eftersom manskapet är relativt stort i laget, fick andra chans att avgöra.

Detta är tredje matchen i följ som Hylte/Halmstad vinner med 3 – 0 och redan nästa helg möter man Sollentuna som också räknas bli ett topplag i år.

Hylte/Halmstad Volley vinner matchen med 3 – 0 (25–19, 29–27, 26–24)

Bästa spelare, som fick priser av Korvpojkarna AB, Toms Sverige AB och Olanders Blommor o Ting;
Matthew Aubrey, Floby
Max Petersson, H/H Volley

Bild tagen av Robin Nylén

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

[youtube-feed]