Beachspelare på frammarsch!

av | jul 5, 2021 | Barn & Ungdom, Nyheter | 0 Kommentarer

Sanna Madestam (Hylte/Halmstad) och Catarina (Nina) Cooper (Örebro) spelade imponerande beachvolleyboll under helgen som gick och tog sig till semifinal i Challenger på Böda under lördagen.

I semifinalen, som spelades på söndagen, fick de dock se sig besegrade av förstarankade Sigrid Simonsson och Jenny Persson. Detta är ett stort steg framåt för Sanna och Nina som bara spelat tillsammans i några veckor och nu spelat sin andra Challenger. För tre veckor sedan spelade de ihop för första gången och vann då en open svart som direktkvalificerade dem till deras första Challenger.

Sanna går nu beachkonfa som avslutas med två veckors träningsläger på Böda. Detta ger henne extra bra träning och fin gemenskap. Efter första veckan kan konstateras att träningen gett galet bra resultat för Sannas spel.

Även Sonja Grahn (Hylte/Halmstad) och Bolla Falkenby Thorén (Göteborg BC) spelade beachvolleyboll på Skrea Cup. Helgen bjöd på många sorters väder. Men det satte inte stopp för deras prestationer.

Efter en lyckad helg, med svårt motstånd, bärgade Sonja och Bolla hem bronset i U18.

Vilken härlig helg det blev och alla vi i Hylte/Halmstad Volley är grymt stolta över er. Grattis!!

Fotografer Samuel Grahn och Håkan Olofsson Madestam

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

Idag hade klubben ett hedersuppdrag: Att ansvara för att samarbetspartnerns HFAB:s hyresgäster får en rolig och aktiv dag i Solrosparken på Vallås! Två ungdomsledare, Nova och Samuel, höll i dagen med uppvärmning, teknikövningar och avslutande spel med många skratt. Ca 30 barn var med och fick känna på volleyboll som är en underbar sport, det är ju bara en boll och ett snöre som behövs! Varför krångla till det?! Förhoppningsvis kommer flera av dem att börja träna i klubben under hösten!Tack till HFAB:s unga trevliga sommaranställda som stöttade under dagen! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Hylte/Halmstad Volley
Ett härligt gäng träffas i Torups Idrottshall.Gå in på hemsidan och se om tiderna passar ditt barn att vara med när vi har roligt ❤️🖤❤️#hyltekommun #brabostad#volleyvågen ... See MoreSee Less
View on Facebook

[youtube-feed]