Ännu ett styrkebesked av damerna

av | okt 10, 2021 | Elit, Nyheter | 0 Kommentarer

Lördagens match hemma i Örnahallen mot Örebro blev en briljant tillställning men helt enkelt, gick det inte.

För andra helgen i rad för våra damer, möter man tilltänkta topplag i årets elitserie och liksom förra veckans möte mot Engelholm borta, började H/H Volley på topp. Mot Örebro gick man snabbt upp till en ledning med 8-1 i första set och även om bortalaget försökte, kom de aldrig igenom Hylte/Halmstads försvar. Det kändes nästan som att H/H kunde göra precis som man ville i matchen för även om bollen kom i retur, fick Örebro inte igenom sina anfall. Däremot glänste Jona Vigfúsdóttir och Milca Da Silva i sitt spel. Hilda Gustafsson kunde även leverera perfekta pass till sina medspelare och det är en fröjd att se Hilda passa.

Det gick väldigt lätt i första, ja alldeles för bra, så när Hylte/Halmstad således går ner på 80% spelfokus istället för 100% räckte det för att Örebro skulle komma tillbaka och köra över hemmalaget. Det setet plus tills mitten av andra, försöker H/H hitta till sin höga nivå och när man gör det vinner man både tredje och till slut det fjärde, relativt enkelt.

Bruna Da Silva, som noterades för 7 block i matchen, var en av spelarna i Hylte/Halmstad som i fjärde set totalt stängde Örebro.

Matchen vinns av Hylte/Halmstad med 3 – 1 (25–12, 19–25, 26–24, 25–11)

Bästa spelare, som fick priser av Korvpojkarna AB, Toms Sverige AB och Olanders Blommor o Ting;
Sofia Andersson, Örebro
Bruna Da Silva, H/H Volley

Bild Robin Nylén

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår Facebooksida:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

[youtube-feed]